Hírek

2013.07.15. 22:00

Darazsak szállták meg a játszóteret

Székesfehérvár - Régóta szeretnének használható játszóteret a Repülőtéri úton lakók. Az egyetlen használható csúszdát most viszont a darazsak szállták meg .

Házi Péter

Néhány hete írtunk a Repülőtéri úti játszótér áldatlan állapotáról, arról, hogy a csúszdán kívül gyakorlatilag semmilyen játék nincs a régi játszótéren.

Darazsak környékezik a játszótér csúszdáját (Fotó: Nagy Norbert)

- Most már ez az egyetlen játszóeszköz sem használható, mert a homokot ellepték a darazsak. Így végképp nem merünk lejönni ide az unokákkal. Azt sem tudjuk, kinek kellene szólni, hogy legalább a darazsakat tüntessék el - kereste meg ismét az FMH-t Lorántffy Aladárné, aki szerint a játszótérre lenne igény, a környéken sok a gyermek.

Az ügyben megkerestük a Városgondnokságot, ahol Bozai Istvántól megtudtuk, ha a városban bárhol veszélyes darászfészket találnak, náluk lehet bejelentést tenni, munkatársuk a helyszínre megy és eltávolítja azt. Megkeresésünkre egyébként már a hétvégén intézkedtek a szóban forgó Repülőtéri úti játszótér esetében, leirtották a darazsakat. Olvasónk szerint azonban továbbra is a homokozó felett repkednek, így az unokákat sem ő, sem a környék lakói nem merik a játszótérre engedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!