Hírek

2013.06.14. 18:24

Népszerűek voltak a rendőrség programjai, bemutatói

Székesfehérvár - Sokan voltak kíváncsiak a rendőrség által szervezett bűn- és baleset-megelőzési programokra.

feol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság életében hagyománnyá vált, hogy évről évre bűn- és baleset-megelőzési programokat szervez nyár elején a megyében élőknek. A korábbi években megrendezésre került gyermeknapok, rendőrnapok pozitív visszajelzései és a lakosság nagyszámú érdeklődése arra ösztönözte a főkapitányságot, hogy egy többnapos rendezvény alkalmával mutassa be programjait - számoltak be pénteken.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A tematikus napokon külön foglalkoztak a szervezők a legkisebbekkel, az óvodásokkal, a kisiskolásokkal, a tinédzserekkel, illetve az egyik legveszélyeztetettebb korosztállyal, a nyugdíjasokkal. Olyan ismertetőket, előadásokat, különböző vetélkedőket tartottak a rendőrök, amiken keresztül a gyerekek, fiatalok, sőt még a felnőttek is szórakozva sajátíthatták el a különböző ismereteket, és azokat a paneleket, amikkel megelőzhetik, hogy bűncselekmény, vagy baleset sértettjeivé, részeseivé váljanak.

A főnapon az Alba Plaza körül állították fel a sátraikat az egyenruhások és a rengeteg érdeklődő, szórakozva, testközelből ismerkedhetett meg a technikai eszközökkel, fegyverekkel. A színpadon számos színvonalas műsor szórakoztatta a kilátogatókat reggel kilenc órától délután hatig.

Az eseményre több ezer ember látogatott ki napközben, akik mosolyogva, sok hasznos tapasztalattal távoztak haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!