Hírek

2013.05.17. 09:25

Kitüntetéseket adtak át az Összhaderőnemi Parancsnokságon

Székesfehérvár - Pénteken ünnepi állománygyűlés volt az Összhaderőnemi Parancsnokságon a honvédelem napja alkalmából. Kitüntetéseket, elismeréseket is átadtak.

Tihanyi Tamás

Gecse János mérnök ezredes, Lohner Zoltán alezredes, Szerencse Renáta őrnagy, Gróf Ilona orvos alezredes  a Szolgálati Érdemjel ezüst fokozatát, Varga Norbert őrnagy a bronz fokozatát kapta.

Az Év Katonája kitüntető címet Elekes Csaba alezredes, Gyimóthy Lajos alezredes és Nádházi Olga Mária őrnagy, Tóthné Szántó Szilvia törzszászlós vehette át. A Babérkoszorúval Ékesített Szolgálati Érdemjel kitüntetést Somogyi Gabriella zászlós érdemelte ki. A Tiszti Szolgálati Jel második fokozatát Csurgó Gizella alezredes, a Békefenntartásért Szolgálati Jelet Kárándi Sándor százados, a Honvédségért emlékplakettet Horváth Zoltán ezredes kapta. Fórizs Éva közalkalmazott a Honvédelemért kitüntető cím második, Osztotics Istvánné közalkalmazott a harmadik osztályát vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!