Hírek

2013.02.15. 20:31

A tízezredik bérletest köszöntötték

A Vörösmarty Színház igazgatójának nagy álma teljesült. A tízezredik bérlettulajdonost, a fehérvári Vincze Krisztinát köszönthették pénteken a teátrum kávézójában.

Szabó Zoltán

Szikora János igazgató elárulta, két nagy álma volt, amikor a teátrum vezetője lett. Az egyik az volt, hogy sikerüljön olyan érdekessé tenni a falakon belüli munkát, hogy 2-3 év alatt tízezer bérlettulajdonosa legyen a színháznak. Nos, ez nagyon hamar, egy éven belül megtörtént. A másik álma az, hogy akik elvesztették a bizalmukat, a hűtlenné vált bérletesek jöjjenek vissza, és legyenek újra hűséges nézők. A tízezerben nyilván ilyenek is vannak. Szikora nem egyedül képviselte a színházat a kis ünnepségen.

 

 

Ott volt két színművész, Závodszky Noémi és Tűzkő Sándor is, hiszen nagyrészt a társulatnak köszönhető, hogy megnőtt az érdeklődés. A tízezredik bérlettulajdonos egy székesfehérvári hölgy, Vincze Krisztina hivatali ügyintéző, aki emléklapot vett át az igazgatótól, és hétvégi kikapcsoldóásra is elmehet az egyik tihanyi szállodába. Az ünnepelt lapunknak elmondta, hogy már 6 éves kora óta rendszeres látogatója, bérletese a színháznak, és jelenleg Latabár Kálmán bérlete van. A mostani évad eddigi produkciói tetszettek neki, és a tegnapi köszöntő után sem hagyta el a színházat. A Don Carlos előadást nézte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!