Hírek

2013.02.07. 21:56

A kis Matolcsy

Teli az internet olyan játékokkal, amelyekben a felhívás megosztásáért, továbbküldésért, vagy lájkolásáért cserébe egy reményt kaphatunk: a reményt, hogy mindezért esetleg minket sorsolnak majd ki nyertesnek.

Kocsis Noémi

Például páros belépőjegy, vacsora, egy cédélemez, netán egymillió forint boldog tulajdonosának. Osztogat és lájkol is tehát boldog-boldogalan, csakhogy... Kedves ismerősöm és párja egy helyi médium Valentin-napi játékára nevezett be, kategóriájukban sikerült is a legtöbb szavazatot elérő párocskává küzdeniük magukat, kitartó munkával. Mikor is jött egy ismeretlen pár és egy nap alatt 800 szavazattal megelőzte őket. Hogy kik szavaztak rájuk? Nos, Jómagam Laci, Matolcsy Mártonka, Buldózer Piroska, Csókos Renátó... akiknek az arcképe helyén egy gitár, egy ház, vagy luxuskocsi van. Egy élelmes pár feltöltötte hamis ismerősökkel az oldalát és szavazott is a nevükben. Nem voltak túl okosak, Matolcsy Mártonka képén ugyanis egy nyuszi van...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!