Hírek

2013.01.10. 09:29

Intézkedések ittasan hangoskodó és alulöltözötten sétáló férfiak miatt

Dunaújváros, Székesfehérvár - Biztonsági intézkedésekre is sor került szerdán, mert volt, aki ittasan kiabált, más pedig betegsége miatt volt agresszív.

feol-duol

Biztonsági intézkedés keretében nyújtottak segítséget a rendőrök Kisfaludon, január 9-én délután a mentőknek egy fiatal lány kórházba szállításához. A 17 éves lány ugyanis skizofrén beteg, és agresszívan viselkedett. A mentők végül a járőrök közreműködésének köszönhetően a fehérvári kórház pszichiátriájára tudták szállítani a lányt.

Ugyancsak Székesfehérváron, a Fátra utcában intézkedtek a járőrök január 10-én hajnalban egy 29 éves fehérvári férfivel szemben. A fiatalember ugyanis az utcán ittas állapotban hangoskodott. Amikor a rendőrök igazolásra szólították fel, ennek nem tett eleget. Így az egyenruhások előállították a kapitányságra, ahol adatait megállapították, a nyilvántartóban ellenőrizték, majd szabadon engedték.

A dunaújvárosi járőrök január 10-ére virradó éjszaka a Piac téren egy férfira lettek figyelmesek, aki ittasan sétált nem az évszaknak megfelelő öltözetben. A 34 éves férfit igazoltatását követően testi épségének megóvása érdekében szociális munkások a Papírgyári úti hajléktalan szállóra vitték – tudtuk meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből csütörtökön.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!