Hírek

2012.12.19. 15:10

Trükkös tolvajok loptak meg egy idős nénit Pázmándon

Pázmánd - A szolgáltatótól hoztak vissza pénzt - mondták a tolvajok, majd megloptak egy jóhiszemű idős nőt.

feol.hu

Pázmándon egy 90 éves nénit lopott meg december 18-án egy férfi és egy nő. A két személy azzal az ürüggyel ment be a nénihez, hogy az áramszolgáltató irányába túlfizetése volt, ezt akarják neki visszaadni. A sértett megörült  lehetőségnek és az elkövető által nyújtott nagy címletű bankjegyet készséggel felváltotta. Azonban a tolvajok kifigyelték, hogy a hölgy honnan vette elő pénzét és amíg az egyik elkövető a nénikét elcsalta egy ürüggyel, addig a másik a sértett megtakarítását magához vette. Ezt követően a tolvajok egy fehér színű személygépkocsival távoztak a helyszínről.

A fenti bűncselekménnyel kapcsolatban ismételten felhívjuk – kifejezetten - a szépkorúak figyelmét arra, hogy mindenképpen kételkedjenek, ha bárki készpénzt akar adni, vagy kérni tőlük. Hiszen a szolgáltatók minden esetben csekken kérik az elmaradások befizetését, illetve a postán küldik ki a túlfizetéseket - figyelmeztet a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!