Hírek

2012.09.27. 15:07

Ülésezett az Alba Volán SC elnöksége

Az Alba Volán SC csütörtök délelőtti elnökségi ülésén kiemelten foglalkoztak a jégkoronggal és az öttusával. Mindkét sportág a város és a klub dicsőségét növelheti.

Matók János

A soros ülésről Csáder Dezső elnök tájékoztatott. Ahogy elmondta, a beszámolók után kiemelten foglalkoztak a jégkorong és az öttusa helyzetével. A testület örömét fejezte ki a korosztályos (U18, U19, akadémiai) csapatok hazai és nemzetközi eredményességével, amely előrevetíti, hogy 2-3 év múlva a saját nevelésű játékosok szerepelnek majd az EBEL-ben. A szakosztály anyagi helyzete a támogatásnak köszönhetően, ha szűkösen is, de stabilizálódik. Az öttusánál az elmúlt 4 évet értékelve, a következő olimpiai ciklus szakmai előkészítését szabta meg feladatul az elnökség, hogy 2016-ban is legyenek olimpiai résztvevői a klubnak. Folyamatosan felülvizsgálják a költségvetést, hogy a szakmai munkát nyugodt mederben végezhessék el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!