Hírek

2012.09.13. 04:52

Szombaton a DVTK látogat a Videotonhoz

Székesfehérvár – A válogatott mérkőzései után az előttünk álló hét végén folytatódik az első osztályú labdarúgó-bajnokság. A Vidire nem vár könnyű feladat.

Fejér Megyei Hírlap

A szezon egyik legjobb játékát mutatta be a Videoton a Ligakupában a Pápa ellen, vagyis egyáltalán nem lazsáltak a szünetben Paulo Sousa tanítványai. A piros-kékeknél világos a cél: a lehető legnagyobb önbizalommal, felkészültséggel kell nekifutni a következő hónapok bődületesen nehéz menetelésének, amely közben hazai rangadók és kőkemény Európa Liga-mérkőzések követik egymást. Fel kell kötni a gatyát!

A sorozat szombaton, 14 órakor, hazai környezetben kezdődik, mégpedig egy olyan együttes ellen, amely szeretne mindenképpen az élbolyhoz csatlakozni, kerete tele van minőségi légiósokkal és immáron itthon elismert magyar futballistákkal. A Diósgyőrt nem lehet félvállról elintézni, igenis minden figyelemre, összpontosításra szüksége lesz a Vidinek, de az utóbbi időben ezzel nem volt gond. Szerencsére a Ligakupában fejelésért kiállított Brachi is pályára léphet, hiszen csak abban a sorozatban kapott négy mérkőzésre eltiltást, amelyben bűnét elkövette.

A felnőttválogatottól visszatért a hollandok ellen csereként pályára lépett Gyurcsó Ádám, illetve az U21-es válogatottak is csatlakoztak a kerethez. Közben egy volt Vidi-játékosról is információk futottak be: a nyáron a klubtól távozott Evandró végül nem Ciprusra, hanem a portugál élvonalba távozott és az Olhainense játékosa lett. Kívánjuk, hogy sikeresebb legyen, mint itt volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!