Hírek

2012.09.17. 13:22

Rendszám alapján kapták el a tolvajokat, akik állatfelszerelési boltból is loptak

Székesfehérvár - Egy üzletközpont játék-és állatfelszerelési boltjából lopott az a társaság, amely autóval hagyta el a helyszínt, egy szemtanúnak köszönhetően pedig igen hamar megtalálták őket.

feol.hu

Az egyik fehérvári üzletközpontból érkezett bejelentés vasárnap fél egy körül arról, hogy három férfi 19 497 forint értékben pórázokat, illetve különböző állatkozmetikai eszközöket vitt ki az állat-felszerelési boltból fizetés nélkül. Az üzlet alkalmazottja – aki a bejelentést tette – még azt is elmondta, hogy a tolvajok milyen típusú és rendszámú gépkocsival menekültek el. Így az ügyeletes a bejelentő által elmondottakat továbbítva a járőröket egyből a helyszínre irányította. A Budai út és a Kadocsa út kereszteződésében a rendőrök észre is vették a gépkocsit, amit ellenőrzés alá vontak. Ekkor azonban az autóban már csak a sofőr volt. A járőrök az autó átvizsgálása során megtaláltak több olyan tárgyat, amik az állat-felszerelési boltból származtak, illetve ezen kívül 236 000 Ft értékben Lego, illetve gyermekkönyvek és egy pár edzőcipő is előkerült. Később kiderült, hogy ezek többsége az üzletközpont játékboltjából származott. A többi vadonatúj tárgy származási helyének beazonosítása még folyamatban van. A budapesti lakhelyű férfit a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Társait még keresik - közölte hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!