Hírek

2012.09.10. 11:47

Hasba szúrta saját unokáját

Székesfehérvár - Életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 58 éves mezőszilasi nő ellen, aki a gyanú szerint vasárnap este hasba szúrta gyámsága alatt lévő saját 16 éves fiúunokáját. A fiú állapota mára stabilizálódott, túl van az életveszélyen.

feol.hu

Mezőszilas, Hadak útján lévő egyik családi házból érkezett vasárnap este a jelzés arról, hogy egy nő késsel hasba szúrta saját unokáját. A bejelentést a nagymama fia tette, aki pár házzal odébb lakik, és este az unokaöccse kiabálására lett figyelmes, aki a segítségét kérte. Amikor anyja házának udvarára ért, a 16 éves fiút a földön fekve találta, vérző hassal - tájékoztatott Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint később kiderült, a nagymama egy 10,5 cm pengehosszúságú késsel szúrta hasba a fiatalt, aki ennek során életveszélyesen megsérült. A helyszínre érkezett mentők Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. Állapota mára stabilizálódott, túl van az életveszélyen.

A rendőrök a helyszíni szemle keretében a kést megtalálták, és lefoglalták.

Az 58 éves asszonyt a sárbogárdi nyomozók előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ezt követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!