Hírek

2012.09.25. 08:20

Előállítások a megyében

Fejér megye - Különböző okokból állítottak elő embereket a rendőrségre az elmúlt nap folyamán.

feol.hu

Hétfőn hajnali öt órakor a dunaújvárosi rendőrök egy 35 éves ercsi férfi elővezetését hajtották végre a Dunaújvárosi Városi Bíróságra.

A Bicskei Rendőrkapitányság körzeti megbízotti csoportjának vezetője hétfőn délelőtt egy 46 éves bodméri férfivel szemben intézkedett. A személy ellenőrzése során kiderült, hogy a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség elővezetését rendelte el, így a férfit a törzszászlós először a Bicskei Rendőrkapitányságra vezette elő, majd onnan szállították át Székesfehérvárra, az ügyészségre.     

A szabadbattyáni körzeti megbízott Felsősomlyóban intézkedett az este folyamán egy 59 éves budapesti férfivel szemben. A személy adatainak ellenőrzése során ugyanis kiderült, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene. A KMB-s így a férfit előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vette a Forrónyom.

Éjszaka a gárdonyi rendőrök Baracskán intézkedtek egy, a Templom közben gyalogosan közlekedő férfivel szemben. Ellenőrzés alá vonták, de mivel nem tudta magát igazolni, ezért előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. Ott adatai leellenőrzésre kerültek. Ezt követően szabadították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!