Hírek

2012.09.14. 15:17

Egészségügyi dolgozók találkoztak Csákváron

Csákvár - Először rendezték meg a megyei egészségügyi szakdolgozók napját, egymás megismerésének és elismerésének jegyében. Először, de hagyományteremtő szándékkal.

Zsigó Ferenc

- Úgy gondoltuk, létre kell hozni egy olyan napot, amelyen a különböző szakterületeken dolgozó kollégáink bemutatkozhatnak, megismerjük egymást, mert erre nagy szükség van - hangsúlyozta köszöntőjében Bokorné Sike Erika, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Kamarája Fejér Megyei Szervezetének elnöke. A rendezvénynek helyt adó csákvári étterem nagyterme zsúfolásig megtelt a mintegy kétszáz résztvevővel. Az illusztris vendégek között volt mások mellett Törő Gábor, a Fejér megyei közgyűlés elnöke, Csernavölgyi István, a Fejér Megyei Szent György Kórház igazgatója, Solt István, az orvoskamara megyei elnöke, Balogh Zoltán, a szakdolgozói kamara országos elnöke, és több egészségügyi szakiskola és más intézmény vezetője.
A köszöntések és üdvözlőbeszédek után elismerések átadására került sor.


- Úgy gondoltuk, hogy ezen a napon a szakmai, tudományos előadások, egymás munkájának megismerését célzó prezentációk mellett a hosszú ideje elkötelezetten, magas színvonalon dolgozó kollégáknak kitüntető oklevelet adunk át - fogalmazott a megyei elnök. A kitüntetettek: Keresztesi Lászlóné gyógyszertári asszisztens (Csákvár), Csiliné Gráczer Katalin főnővér (Szent Pantaleon Kórház, Dunaújváros), Széles Miklósné pszichiátriai ápolónő (Szent Pantaleon Kórház), Nagy Erzsébet vezető asszisztens (Mór), Beke Rozália egészségügyi vállalkozó (Székesfehérvár), Bodó Tiborné röntgenasszisztens (Szent György kórház), Rüllné Barabás Ildikó szakasszisztens, a kamara fehérvári elnöke (Szent György kórház), Szakácsné Kovács Judit gyógytornász, a kamara móri elnöke. (Sárosdiné Horváth Márta, a megyei kórház vezető asszisztense később vette át a megyei kamara elismerő oklevelét.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!