Hírek

2012.09.05. 21:06

Családi perpatvar késeléssel Székesfehérváron

Székesfehérvár - Szerda délután egy várkörúti házba riasztották a rendőröket, ahol feltehetően család vita következtében egy férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Lovász Lilla

- Ma voltam beszélőn az egyik fiamnál. Arra kellett hazajönnöm, hogy a felesége idejött, és megszúrta a másik fiamat - mondta el lapunknak a  helyszínelők kiérkezését váró édesanya az egyik várkörúti társasház udvarán. Szerda estig nem derült ki, mi történt pontosan, a rendőrség megkezdte a kihallgatásokat.

- Annyit tudunk, hogy egy fiatal férfi és egy nő szóváltásba keveredett, kölcsönösen bántalmazták egymást, s ennek során a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - fogalmazott Németh-Kész Mónika, a  megyei főkapitányság sajtószóvivője. Megtudtuk, mindkettőjüket előállították, a kihallgatásokat megkezdték.

A helyszínen lapunknak a sérülést szenvedett férfi anyja beszámolt arról, amit ő tudott az esetről. Kiderült, két iker fia közül az egyik jelenleg börtönbüntetését tölti, míg másikuk otthon tartózkodott, amikor sógornője megérkezett.

- Megüzente a fiam a feleségének, hagyja őt békén, nem akar tőle semmit - mesélte az asszony. - Erre idejön és megszúrja a másik fiam karját.

Az anya feltételezése szerint szerelmi háromszög alakulhatott ki a két iker és egyikük felesége között, de biztosat a dulakodás okáról nem tudott mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!