Hírek

2012.09.20. 13:32

Autóból lopta ki egy nő táskáját egy fiatal

Székesfehérvár - Egy többszörösen büntetett előéletű fiatal lopott el egy táskát egy autóból, ám miután észrevették, zsákmányát eldobta, messzire azonban nem jutott.

feol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte: az egyik székesfehérvári általános iskola előtt beszélgetett szerda délután egy édesanya gyermeke osztálytársának anyukájával, miközben autójából egy fiatal kiemelte táskáját. A parkolóban álló gépkocsi bal első ablaka le volt húzva, az elkövető azon keresztül benyúlva emelte ki a jobb első ülésen található női táskát, amit magához véve, futásnak eredt.
Mivel azonban az esetnek több szemtanúja volt, egyből szóltak a nőnek, hogy mi történt. Ő egyből az elkövető után szaladt, majd kiabálni kezdett, hogy adja vissza táskáját, mire a fiatalember menekülés közben eldobta a retikült. Abból semmi nem hiányzott. Benne volt a sértett összes személyi okmánya, gépkocsija forgalmi engedélye, valamint bankkártyája is.

 A bűncselekményt követően bejelentés érkezett a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, így a járőrök a helyszínre siettek. A sértett, valamint a szemtanúk által adott személyleírás alapján a közelben meg is találták a keresett fiatalembert egy másik fiatal társaságában. Mindkettőjüket előállították a kapitányságra.  

A 19 éves fehérvári férfit lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Társát tanúként hallgatták ki.

A gyanúsított nem ismeretlen a fehérvári rendőrök előtt. Többször volt már büntetve, különösen lopások elkövetése miatt. Jelenleg is több hatóság folytat vele szemben büntetőeljárást. Munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkezik, a nyomozók kezdeményezték előzetes letartóztatását.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!