Hírek

2012.09.17. 18:20

A Vidi a Genk elleni találkozóra készül

Székesfehérvár - A Diósgyőr elleni 0-0-ás bajnokit maga mögött hagyva már csak az első, a csütörtöki Európa Liga csoportkörös mérkőzésére készül a Videoton FC labdarúgó-csapata.

Bobory Balázs

- A vasárnapi regeneráló edzés után még beszéltünk a szombati meccsről, de az már a múlt, mostantól csak a csütörtöki genki találkozóra koncentrálunk - jelentette ki a Vidi honlapján Gyurcsó Ádám, a fehérváriak szélsője.
Valóban, mostantól a piros-kékeknek csak azon kell törniük a fejüket, hogyan írhatják tovább azt a varázslatos sztorit a nemzetközi kupaporondon, amelynek lapjai július óta készülnek és néhány fejezetre már büszkék lehetnek, mint például a Slovan, a Gent és a Trabzonspor elleni továbbjutásra. Az expozíció után jöhet a tárgyalás: azaz a csoportkör, rögtön kezdésként Belgiumban, a Genk ellen.

A csütörtökön, 21.05-kor kezdődő összecsapást a francia Laurent Duhamel vezeti, aki 1984 óta játékvezető és 1999-től vezet nemzetközi mérkőzéseket. Rengeteg komoly mérkőzés jelenti számára a rutint, remélhetőleg rajta semmi sem fog múlni.
A fehérváriak természetesen egy nappal az összecsapás előtt Genkbe utaznak.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!