Hírek

2012.08.21. 14:11

Részegen lövöldöző férfi, 15 éves késelő - Bűnügyi hírek a hosszú hétvégéről

Eredményesen intézkedtek a megyeszékhely járőrei több, a hétvégén ismertté vált ügyben. Többek között részegen lövöldöző idős férfi mellett, menekülő betörővel és mérgében villanyoszlopnak hajtó férjjel akadt dolguk. Egy éjszakai rendezvényen egy alig 15 éves fiú szúrta meg kortársát. Az enyingi őrs rendőrei a mezőkomáromi falunapon egy garázdaságnál intézkedtek.

feol.hu

Hétfőre virradóan az Újcsóri útról érkezett bejelentés egy folyamatban lévő betörésről. A bejelentő egy ismeretlen férfit látott behatolni egy autókereskedés területére. A helyszínre irányított járőrök menekülés közben, egy ingatlan udvarán fogták el a perkátai férfit, aki elfogása során ellenállást tanúsított. Kihallgatását követően a férfit lopás kísérlet miatt bűnügyi őrizetbe vették, a hivatalos személy elleni erőszak miatt a rendőrkapitányság feljelentéssel élt az ügyészség felé.

A mentők diszpécsere szurkálás miatt kért rendőri intézkedést éjszaka a Vágújhelyi útra. A megállapítás szerint egy alig 16 éves fiatalt szúrt hason zsebkéssel egy nem egészen 15 éves fiú. A szúrást megelőzően az ittas fiatalok összeszólalkoztak, majd a kést használó fiatalkorú hazament. Beazonosítását követően lakásán fogták el és állították elő a járőrök. Súlyos testi sértés kísérlet miatt kell felelnie a hatóságok előtt.

Hétfőn késő délelőtt a Pestispincék egyik ingatlanának udvarán egy 73 éves ittas férfi előzetes szóváltást követően gázriasztó fegyverével két alkalommal rálőtt a szomszédjában tartózkodó nagyvelegi férfire. A lövések következtében senki sem sérült. A lövöldözőt elfogták és előállították a rendőrök, a gázriasztó fegyvert lefoglalták. A 73 éves férfival szemben lőfegyverrel kapcsolatos szabályszegés miatt eljárás indult.

Délután egy székesfehérvári asszony értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy összeveszett válófélben lévő férjével, aki a veszekedést követően közös autójukba ült és szándékosan nekiment egy villanyoszlopnak. Az 52 éves férfi súlyosan megsérült. A villanyoszlopban keletkezett kárról egyelőre nincs pontos információ, a sofőrről azonban kiderült, hogy ittasan ült autóba. Az ügyben eljárást indított a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!