Hírek

2012.08.10. 17:38

Fehérvár Szépe - Királynői pompában, maguk készítette ruhában a versenyzők

Székesfehérvár - Pénteken egy fitnesz teremben mutatták be hercegnői, királynői viseletüket a Fehérvár Szépe versenyzői. A tizennyolc hölgy mindegyike maga készítette ruháját.

Miskei Anita

Tizennyolc szépség jutott be a Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyébe, három hölgynek azonban hamarosan búcsúznia kell. Ugyanis az augusztus 25- döntőben a hagyományokhoz híven már csak 15 szépség vonulhat fel, s bizonyíthatja, méltó a királynői címre. Épp ezért a most zajló felkészülés időszakában sem pihenhetnek a versenyzők, minden mozdulatukkal bizonyítaniuk kell, ott a helyük a döntőben. Óber László, a verseny szervezője elárulta, a csapatépítő tréning és a pihentető programok mellett feladatok is várnak a szépségekre. Hétfőn minden versenyző azt a feladatot kapta, hogy péntekre készítse el a ruhát, melyben Fehérvár Szépeként képzeli magát, s mellé a hagyományos koronázási ékszereket is készítse el.

Akadtak igazán kreatív megoldások is, különösen az anyagválasztással kapcsolatban. A gyöngyök, flitterek, strasszkövek persze minden hölgyön csillogtak, ugyanakkor akadt, aki a nagymama alsószoknyáját és söralátéteket használt fel a ruha elkészítéséhez, mások lepedőt, gumimatracot, függönyt, szemeteszsákot, cd lemezeket  választottak a ruha alapanyagául. A kiegészítők drótból, alufóliából, szaténból és gumicukorkából készültek. A megoldások a zsűrit olykor mosolyra fakasztották, többször elismerő pillantással jelezték, jó munkát végeztek a versenyzők.

Pihenésre azonban nincs idő, a hét végén már készülhetnek három perces előadásaikkal a versenyzők, melyek témáit Óber László határozza meg. Az előadásokat szerdán délután az egyik hotelben adhatják elő a hölgyek, melyet követően a zsűri arról is dönt, ki az a három versenyző, aki nem folytathatja tovább a felkészülést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!