Hírek

2012.08.10. 05:00

A meccsek hétvégéje következik a jégkorongozóknál

Székesfehérvár - Még dühöng a nyár, az emberek az árnyékot keresik, de már a hétvégén a fehérváriak jégkorongmeccseket nézhetnek.

Silye Sándor

Hűsítő jégkockákat jelent majd a hőguta környékének közepette az a két jégkorong találkozó,  amelyet a megyeszékhelyen láthatnak a sportág barátai. Pénteken este a Sapa Fehérvár AV19  EBEL-csapata, majd szombaton délután az U20-as legénység lép jégre, utóbbiak az EBEL utánpótlás tornájának a résztvevői.


A felnőttek pénteken 19 órakor fogadják a Miskolc együttesét. Akik ellen a legutóbbi honi bajnoki döntőt vívták, és ellenük lettek bajnokok.   Most többen hazajönnek a Tim Kehler által irányított, nagy terveket szövögető borsodiakkal. Budai, Hegyi, Láda, Nagy G., Fodor számára nem ismeretlen az itteni jég, miként a házigazdák soraiban jégre lépő társak sem. De persze a nézők alighanem a hazai játékosokra lesznek kíváncsiak. Arra, hogy mire képes az NHL-es múlttal rendelkező Banham, a másik új fiú, Bailey,  valamint a Fejér megyében, a DAB.Docler csapatában korábban játszott Metcalfe. Vagy azt, hogy  elmúlt hetekben a KHL-reményekkel a Lev Praha csapatában készülő Sofron  fejlődött a mögötte hagyott időben? Ma meglátják!

Szombaton 16.30 perckor az Ifj. Ocskay Gábor jégcsarnokban dobják be a pakkot a juniorok csatájában, ahol a Sapa fiataljai az orosz junior bajnokságban - MHL-  játszó Patriot Budapest legénységével  mérik össze erejüket! A fehérváriaknál bemutatkozik a magyar származású kanadai Izsák Róbert, és a Fejér megyei felmenőkkel rendelkező Jed Rusk, valamint a Svédországból hazaérkező korosztályos válogatott, Korbuly Gergely, a próbajátékon itt lévő újvárosi kapus, Rajna Miklós.
Nézzék hát meg a  jövőt is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!