Hírek

2012.05.09. 09:17

Pénzét szerette volna visszakapni, helyette nyakon vágták és megrongálták az autóját

Lovasberény - A Rákóczi utcában kedden este egy férfit egyik ismerősét nyakon ütötte, illetve az autóját is megrongálta, tájékoztatott a rendőrség.

feol.hu

Amikor a helyi körzeti megbízott a megadott címre kiért, az 57 éves sértett elmondta, hogy miután felkereste egyik hölgyismerősét amiatt, hogy az asszonynak kölcsönadott 100 000 forintot az adja neki vissza, akkor a nő férje kiabálni kezdett vele, majd egy kővel megdobta Fiat Punto gépkocsiját, melynek során annak gépházteteje megsérült. Ezután a felesége mögé lépett – aki a sértettel beszélgetett – majd onnan tenyérrel nyakon vágta a férfit, aki ennek során nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A KMB-s ezt követően az elkövetőt előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók az 52 éves férfit garázdaság illetve könnyű testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított tagadta, hogy a férfit megütötte volna, illetve, hogy garázdálkodott volna. A rendőrség még vizsgálja az ügyet, közölte Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!