Hírek

2012.04.18. 13:04

Azonosították a Duna rácalmási szakaszán talált holttestet

Rácalmás - Holttestet talált a Duna rácalmási szakaszán egy helyi halász vasárnap délután. A rendőrség szerdán közölte: azonosították az illetőt.

Anda Fábián

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő szerdán számolt be arról: a 30-40 év körüli elhunyt személyazonosságát szerdán sikerült megállapítani. A férfi azonos azzal a gyáli tartózkodási hellyel bíró férfivel, akit eltűnés miatt a Dabasi Rendőrkapitányság keresett. A férfi 28 napja tűnt el Gyálról, tartózkodási helye azóta volt ismeretlen. A megtalált holttest ügyében megindított közigazgatási eljárást tovább folytatja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hétfő

A Duna jobb partján, a 1585,5 folyamkilométernél a vízben egy bokorra fennakadt férfi holttestet talált a helyi lakos. A test a rendőrség információi szerint egy hete lehetett a vízben. Idegenkezűségre utaló körülményt nem találtak - a férfi halálát vélhetően fulladás okozta. A 30-40 éves körüli elhunyt személyazonosságát egyelőre nem tudták megállapítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!