Hírek

2011.02.22. 21:30

Ezer kilométer a nagyteremben

Nem mindennapi úti beszámoló részesei lehettünk pénteken a kőszárhegyi kultúrházban. Antal Judit és férje, Bánházi György Szent Jakab útját járták végig gyalogosan. Az út Franciaországból Spanyolországba vezet, ezer kilométeren át.

Borjánné Nyul Katalin

Úti beszámoló, filmvetítés és csodálatos spanyol zene, énekek, amelyeket élőben Gáspár Gergely és az Öt-lett együttes zenei előadása gazdagított. A beszámoló olyan természetes volt, hogy szinte beleéltük magunkat az út egyes részeibe, mintha mi is ott járnánk ezeken a természet alkotta csodálatos tájakon. A nézőkre nagy hatást gyakorolt Judit előadásmódja és a vetített képek, tájak szépsége... Nem csoda, hogy megteltek a nézőtér székei, hiszen Antal Judit több szakmai előadást tartott már Kőszárhegyen. Az előadás után kezünkbe vehettük és megvásárolhattuk azt az útikönyvet és DVD-t, melyet a zarándokút ihletett -számolt be élményeiről az előadás egyik vendége, Zsolnai Jánosné Székesfehérvárról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!