Hírek

2010.06.17. 16:01

Van cég, amely már megmozdult az árvízkárosultak érdekében

Székesfehérvár - A Gorsium Zrt. félmilliója a legnagyobb tétel, amit lapunk számlaszámára felajánlottak. Persze minden összeg fontos.

Fejér Megyei Hírlap

Olvasóink segítségével lapunk is gyűjt az árvízkárosultak számára. Pénzbeni felajánlásaikat az alul is látható számlaszámra  11736006-20282316  várjuk, a közlemény rovatba kérjük, ne felejtsék el beírni az adomány szót! A   Gorsium Coop Kereskedelmi Zrt. vezérigazgatója, Németh László az elsők között jelentkezett, hogy segítsen a rászorulókon: lapunk számlaszámára félmillió forintot utal át a napokban.

KÖSZÖNET 

Minden elképzelésüket felülmúlóan eredményes az alcsútdoboziak gyűjtőakciója. A Vál-völgy megmozdult: Kajászó, Vál, Bicske jelentkezett, felajánlottak ruhákat cipőket, gyermekjátékokat. Eddig 40 zsákot gyűjtöttek össze  és még nincs vége!

MÉG VASÁRNAPIG 

A vidéki plázákban, így az Alba Plázában is vasárnapig várják a lakosság adományait a Vöröskereszt munkatársai. 10-20 óra között fogadják a pénzbeli adományokat, ruhaneműt, tisztítószereket. Bútorokat raktár hiányában nem tudnak fogadni, az azt felajánlóknak az önkormányzat gyűjtőhelyét javasolják. Az adományokat a Vöröskereszt Fejér és Borsod megyei rászorulók között osztja szét.

ÁRVIZI ÉPÍTŐTÁBOR 

Önkéntes árvízí építőtáborokat szervez a Kárpátok-Tisza Szövetség. Július elejétől a tanévkezdésig egy-két hetes turnusokba várnak középiskolás, főiskolás és más ifjúsági csoportokat. Szervezett 8-12 fős brigádok jelentkezését várják a [email protected] címre. A táborozók étkezéséről, szállásáról gondoskodnak, az útiköltséget megtérítik. A 18 éven aluliak 6, a 18 éven felüliek 8 órás műszakokban dolgoznak majd Borsod megyében. Javasolják a szakképző iskoláknak, hogy diákjaik a nyári szakmai gyakorlat egy részét az árvizi építőtáborban tölthessék le.

Az FMH számlaszáma: OTP Bank 11736006-20282316  Megjegyzés: adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!