Hírek

2007.02.19. 03:29

Lovasok kíséretében búcsúztatták a telet

Mór (me) - A látványosság teremtésében, a helybéliek zenés szórakoztatásában - főként a szüreti tapasztalatok birtokában - már nagy tapasztalattal f ...

Móré Erzsébet

Mór (me) - A látványosság teremtésében, a helybéliek zenés szórakoztatásában - főként a szüreti tapasztalatok birtokában - már nagy tapasztalattal fogtak az új ötlet kivitelezéséhez. Tegnap farsangbúcsúztató délutánra várták a szervezők az érdeklődőket, negyedik alkalommal rendezték meg a maskarás felvonulást. Jó egy kilométert ballagtak a fogatok lovasok kíséretében, másfél órán át tartott az út a kultúrháztól, érintve a Kapucinus teret, vissza kultúrházig. Míg a nagyérdemű, a nézőközönség az út mellett a díszes és vidám jelmezekbe bújt szereplőket csodálta, az asszonyok fánk dagasztásával serénykedtek, (tíz kiló liszttel kezdték már délelőtt) s a borosgazdák kitöltötték a kóstolnivalót. El is kélt a melegítés, mert a farsangbúcsúztatóra, hideg érkezett - pedig már, ha eddig nem volt, bízzunk benne, hogy a kutya végül is megeszi a telet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!