Hírek

2006.07.04. 02:28

Mégis a szokott időben

A móri önkormányzati testület az október 6-ai gyásznap miatt korábban úgy döntött a hagyományástól eltérően nem október első hétvégéjén rendezik meg ...

Mórocz Zsolt

A móri önkormányzati testület az október 6-ai gyásznap miatt korábban úgy döntött a hagyományástól eltérően nem október első hétvégéjén rendezik meg az idei bornapokat, ami rendszeresen látogatók ezreit vonzza a városba, hanem egy héttel előbb. A döntésnek nem örült az előkészítést végző közművelődési szervező iroda akkor még hivatalban levő igazgatója, Erdei Ferenc, mert - mint azt elmondta - az időpontot már egy sor helyre, kiadványba "lejelentették". A testület most felülbírálta a korábbi düntést. A grémium múlt csütörtökön - amint arról Némethné Parajdi Cecília, a polgármesteri hivatal szóvivője lapunkat tájékoztatta - úgy határozott, hogy a bornapokat mégis október 6. és 8. között rendezik meg. A döntést azok a híresztelések motiválták, melyek valószínűsítik, hogy a köztársasági elnök október elsejére írja majd ki az önkormányzati választásokat. Ez persze még nem tudható biztosan, ám az idő már sürgette a móriakat. A bornapokkal egyidőben ugyanis az idén nemzetközi fúvószenei fesztivált rendeznek. A meghívottakat pedig nem lehetett bizonytalanságban hagyni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!