Hétvége

2017.08.04. 16:24

Staféta Sáringer Károllyal

ELŐZŐ SZÁMUNK vendége Sáringer Károly újságírónak adta át a stafétát, azzal a kérdéssel: mi sarkallja kiemelkedő tettekre?

Bokros Judit

- ÁLSZERÉNYSÉG nélkül állítom, nem érzem úgy, hogy kiemelkedőt nyújtottam volna. Ám sokan mondják, hogy mégis. Kivételesen hiszek nekik és végiggondolom, mi hajtott előre. Három, időben elhatárolható korszakot tudok megkülönböztetni ezzel kapcsolatban. Az első: kitűnni, másokat felülmúlni akartam, mint minden fiatal. A második: maradandót szerettem volna alkotni, azzal a belső szándékkal, hogy mindez mások örömére legyen. A harmadik: többször is megjártam a poklot, így akaratomon kívül afféle példakép lettem azok szemében, akik mély válságban vannak.

- NEKIK SZERETNÉM bizonyítani, hogy a remény nem puszta önáltatás. Tényleg minden csak rajtunk múlik. Csak akkor lehetek hiteles, ha az eredmény tekintetében magam járok az élen. Eddig több mint húsz könyvem jelent meg, így erről az önépítő elszántságról is papírra vetek majd néhány oldalt.

SÁRINGER KÁROLY Nagy Istvánnak adja át a stafétát. Kérdése: sokaknak segít, mégis kevesen tudnak róla. Miért?

A staféta következő vendége: Nagy István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!