Hétvége

2017.03.11. 14:58

Staféta Juhász Lászlóval

Előző számunk vendége Juhász Lászlónak adta át a stafétát a következő kérdéssel együtt: főszervezőként sikeresnek tartja a székely bált?

Bokros Judit

- Idén másodszor szerveztük meg a Székesfehérvári Székely Bált, amelyet sikeresnek tartok. Sokáig tervezgettük, az első rendezvényt tavaly amolyan próbának szántuk, ám arra is szép számban érkeztek vendégek: a Táncházban 130 ember volt. Ezután nagyobbat álmodtunk, és a március 4-ei bált már a Szent István Művelődési Házba szerveztük. Erre 250 főnél többen jöttek el.

- A siker véleményem szerint egyrészt annak köszönhető, hogy megtaláltuk a célközönséget. Másrészt, ez egy egészen újszerű bál abban az értelemben, hogy itt valóban csak székely, illetve magyar ételeket, italokat szolgálnak föl, csak efféle kapható. Az est programjában pedig nagyrészt szintén székelyföldi fellépők szerepeltek. Az utólagos visszajelzések szerint nagy sikere volt például Szőcs Renátának és Fülöp Marikának. A bál jótékony célja is fontos szempont.

Juhász László Izsay Donátnak adja át a stafétát. Kérdése: hogy élik meg a Vidi-szurkolók a sok utazást, a csapat szereplését?

A staféta következő vendége: Izsay Donát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!