Hétvége

2017.03.18. 17:44

Staféta Izsay Donáttal

ELŐZŐ számunk vendége Izsay Donátnak, az RBD egyik vezéralakjának adta át a stafétát a következő kérdéssel: hogy élik meg a Vidi-szurkolók a sok utazást, a csapat szereplését?

Bokros Judit

- A VIDEOTON FC szurkolótáborának ultra csoportja, az RBD 1992-ben jött létre, és azóta is minden mérkőzésre - még a külföldiekre is - követjük a csapatot. A csoport körülbelül százfős, ebből egy-egy meccsen 50-70-en jelenünk meg. Sok szimpatizáns csatlakozik hozzánk. A focicsapat követése nagy szervezést igényel, de mára rutinszerűen működik. Ha sokszor kell egymás után hosszabb távra menni, az nem könnyű. Főleg most, hogy a hazai meccsek is Felcsúton vannak.

AZ ULTRA csoport mindig a saját zsebéből finanszírozza az utazásokat. A kivétel az, ha a klub ajánl föl például ingyen vonatozást, jegyet, de mára ezt a lehetőséget is meghagyjuk inkább másnak.

Fotó: Izsay Donát

A Videoton FC egyelőre jól halad, így bízunk benne, hogy az új fehérvári stadionban még nagyobb nézőszám követi majd a mérkőzéseket.

IZSAY DONÁT Kiliti Ferencnek adja át a stafétát. Kérdése: mik a Vadásztölténygyári Vasas céljai Székesfehérváron?

A staféta következő vendége:

Kiliti Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!