Hétvége

2014.09.06. 13:31

Staféta Fluor Tomival

Vasárnapi számunk előző vendége, Schoblocher Barbara Karácson Tamásnak, ismertebb nevén Fluor Tominak adta át a stafétát. Kérdése: Hány kép fér még bele a nyárba?

Sebestyén Lilla

– Azt nem merem remélni, hogy sok, azt viszont igen, hogy meghatározóak lesznek az életemben, akárcsak ez a nyár. Tavaly kezdtünk el együtt dolgozni Diazzal, és – mondhatjuk – nagyon egymásra találtunk a zeneiségünkben. Igyekszünk elrugaszkodni a rap-alaptól és másfelé kalandozni, jelenleg például a '80-as évek throwback vonalán. A zenét ő, a szöveget én adom, és nagyon úgy néz ki, hogy működik a dolog, Rakpart című dalunk nagy siker lett, ami talán annak is köszönhető, hogy szerelemgyermekként kezeljük a projektet, és az emberek visszatükrözik azt a sok pozitív energiát, amit mi beleteszünk. Reméljük, hogy a többi számot is hasonlóan fogják fogadni.

Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi Kovács István zenésznek adja át a stafétát a következő kérdéssel együtt: Jött-e már a varázsló, aki megjavított mindent?

A staféta következő vendége: Kovács István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!