Hétvége

2011.07.09. 06:02

Diana King is a Szegedi Ifjúsági Napok fellépői között

Az r’n’b, a reggae, a pop és a dancehall műfaját ötvöző fúziós reggae megteremtője, Diana King is fellép az idei Szegedi Ifjúsági Napokon.

MTI

Mint a szervezők felidézik, évekkel ezelőtt egy jós azt jövendölte Diana Kingnek, hogy sikeres lesz, nevét pedig az egész világ ismerni fogja, akárcsak Diana Rossét. Bár az énekesnő akkor még szkeptikus volt, a híres pályatárshoz való hasonlítás megérintette. A jóslat bevált, Diana azóta szinte szárnyakat kapott, ezeket hátára is tetováltatta, hiszen úgy érzi, a zene mindig magasan a föld felett, a csillagok közt tartja. Négy nagylemez legjobbjaival és olyan slágerekkel érkezik a jamaikai énekesnő SZIN-re, mint az I Say a Little Prayer vagy a Shy Guy.
A legnagyobb múltú, 1968-ban indult hazai ifjúsági fesztiválon kisebb kihagyás után újra zenél a virtuóz Barabás Lőrinc, aki a Vasvári Pál Soul Six Banddel lép föl az újszegedi Partfürdőn. Koncertezik a Magashegyi Underground, a Zuboly, az Ocho Macho és a Leander is.
Az augusztus 24-én kezdődő bulin Diana King mellett számos női előadót láthat a közönség, így a hibátlanul szintetizátorozó Enikőt a NEO fellépésén vagy Pásztor Annát az Anna and The Barbies koncertjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!