Hétvége

2015.01.03. 17:55

A jósnő szerint harcos év elé nézünk

Vajon mit hoz az idei esztendő az országnak és a megyeszékhelynek? Az biztos, hogy a Vasárnapi Fejér Megyei Hírlapnak bővülést, a többit pedig elárulja Bozsák Angéla jósnő.

S. Töttő Rita

A 2015-ös esztendő a numerológia szemszögéből igen különleges év lesz - árulta el Bozsák Angéla jósnő, miután fehér abroszára kiterítette színes jóskártyáit. Ám, amit ezek után a felbukkanó jelekből látott, korántsem volt könnyű befogadni. Minden magyar ember sokkal harcosabb év elé néz, mint a tavalyi. Még annál is harcosabb? szakadt fel belőlünk a sóhaj. Nagyon úgy tűnik, igen: Míg tavaly a Szaturnusz bolygója uralkodott, amely ugyan nagy tanítómester volt, de legalább megmutatta az irányt, amelyre érdemes rálépni, addig idén a Mars uralkodik nézi lapjait a jósnő, aki szerint ez a bolygó bizony nem hoz annyi korlátot, mint a másik. Ez azt jelenti, hogy nem lesz semmi, ami a feszültségek útjába állna. S mindemellett kivetette az egyes számot is, amely a Napot, azaz az önérvényesítést jelenti.

- Ezek szerint meglehetősen gyakran ki kell állnunk magunkért, meg kell védenünk magunkat. Persze nem gátlástalanul, hanem tisztán, bölcsen. Ez, ha jól gazdálkodunk az erőnkkel, sikert hozhat kapjuk a reménykeltő hírt is. Angéla kártyáiban a szerencse bolygója is megjelenik a 2015-ös esztendőben. Minő szerencse! Szerinte azonban ezek az együttállások nagy feszültségeket is okozhatnak, ezért igyekezzünk a Mars harciasságát megérzéseinkkel kombinálni.

A jósnő szavaiból az derült ki: a Mars is a segítségünkre lehet a küzdelemben, ám nagyon óvatosan kell bánni a vele érkező harciassággal, mert akár bukást is hozhat!

– A másik uralkodó bolygó a Hold, amely az érzékenység, az intuíció bolygója. Ezek szerint, ha az érzéseinket, az intuíciónkat is figyelembe vesszük, és nem mindig az „akarom”, az egó uralkodik bennünk és döntéseinkben, akkor jó irányba indulhatunk és a Mars bolygója is sikert hozhat. A Jupiter szintén felbukkan, amely a hit, az erkölcs, a morál és az igazságosság jele, és ez a Mars harciasságát ellensúlyozhatja. Az önérvényesítés területén is érdemes a bölcsességet és hitet használni. A Nap, amely szintén megjelenik, tüzes bolygó és erősíti a Mars hatását. Mindenkinek azt tanácsolom: vegye elő a hitét, mert a Jupiter mindenkit megleckéztet, akit nem a hite vezérel – olvas a kártyákból Angéla. A jósnő jótanácsa az idei esztendőre: mindenki hallja meg a lelke hangját! Ha jó az irány, emelkedünk, szerencsések lehetünk! De ha nem jó az irány és tisztességtelenek vagyunk, nagy baj lehet! A lapokból kiolvasta Angéla: a politikai életben is nagy feszültségek lesznek. – Belső háborúk, harcok nehezítik az életet, amellyel ugyan még nem lenne nagy baj, de ezt tetézi majd a kintről érkező támadás. Ezért nem a belső vitára kell koncentrálni, hanem a külső támadásokra.

Össze kell fogni – tudtuk meg, ahogy azt is: nem szabad dühből, méregből cselekedni, mert ha jól gazdálkodunk, az újrakezdés lehetőségét kapja Magyarország. Ám ehhez elő kell vennie hitét, bölcsességét, s akkor nyerő helyzetbe kerülhet az ország. – Ez az év sokkal nagyobb dinamikát, erőt igényel, mint a korábbiak. Lesznek emberek, akik kénytelenek lesznek átképezni magukat, s teljesen más életterületre sodorja őket az élet. Aki nem hajlandó változni, fejlődni, akár betegségre, úttalanságra is számíthat – vázolja fel a kemény lehetőségeket a jósnő. Egyéni és csoportos szinten is sok változásra számíthatnak a magyarok s a fehérváriak, akiknek a cigánykártya azt üzeni: gondolkodjunk, ne kapkodjunk, ne vitázzunk, döntsünk bölcsen! Az angyalkártya pedig azt mondja: Magyarországot Mihály arkangyal védi, az igazságosság, a védelem és a harc angyala, akivel szerencsénk lehet. A fehérváriaknak pedig lassú, apró lépésekben ugyan, de felemelkedést ígérnek a lapok. Ez az az év lesz, amikor az apróságoknak is örülni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!