Hétvége

2017.06.23. 13:39

Staféta Sas Erikával

ELŐZŐ számunk vendége Sas Erika kommunikációs vezetőnek adta át a stafétát. Kérdése: tervezi-e az Arconic-Köfém Kft. a további együttműködést az Arany János EGYMI autista intézményegységével?

Bokros Judit

- CÉGÜNK értékei között ki-emelt helyet foglal el a társadalmi felelősségvállalás. Ennek megfelelően továbbra is nyitottak vagyunk az együttműködésre az oktatási intézménnyel. A felelős vállalati magatartásunkhoz tartoznak többek között az alapítványi támogatásaink, illetve munkatársaink önkéntes munkája is fontos.

- TEVÉKENYSÉGÜNK jó példája a legutóbbi programunk, amely a cégen belüli Women Network tagjainak kezdeményezésére jött létre. Április végén egy érzékenyítő túrát szerveztünk a Sóstón, amelyen munkatársaink mellett az Arany János Óvoda, Általános Iskola Speciális Szakiskola és EGYMI tanárai és több autista gyermek is részt vett a családjával együtt.

SAS ERIKA Juhász Zsófiának, a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezetőjének adja át a stafétát. Kérdése: hogy látja, milyen hatással vannak a székesfehérvári lakosok életére az év során szervezett különféle kulturális programok?

A staféta következő vendége:

Juhász Zsófia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!