Hétvége

2017.05.27. 13:53

Staféta: F. Szegő Krisztina

Előző számunk vendége F. Szegő Krisztinának, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének adta át a stafétát. Kérdése: hogyan érték el a nagymértékű pozitív változást Fehérvár turizmusában?

Bokros Judit

Székesfehérváron a vendégéjszakák száma öt év alatt megduplázódott, ez nagy fejlődést jelez. Mérföldkőnek tekinthető a turisztikai kft. létrehozása, amely a helyi turizmus menedzsmentjét látja el. Fontos lépés volt a belváros rehabilitációja, az új Fő utca átadása 2013-ban. Előtte és azóta is számos fejlesztés - például: Hiemerház, Koronás Park, Árpád Fürdő, Csónakázó tó - történt akár önkormányzati, akár magánberuházásokban.

Ezek vonzóbbá teszik a helyi kínálatot. - AZ EREDMÉNYEKHEZ tudatos szakmai építkezésre is szükség volt, amelyhez alapot adott a városvezetés támogatása és a turisztikai partnerek együttműködése. Az összetevők tehát: magas minőségű szakmai munka, turisztikai fejlesztések és tagjaink, partnereink támogatása.

SZEGŐ KRISZTINA Spanyárné Halász Szilviának adja át a stafétát. Kérdése: hogyan készül Fehérvár a Virágos Magyarország versenyre?

A staféta következő vendége: Spanyárné Szilvia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!