Hétvége

2016.12.10. 20:56

Staféta Hetyéssi Fruzsinával

VASÁRNAPI számunk előző vendége Hetyéssi Fruzsinának adta át a stafétát. Kérdése: - Otthon vagy a kórházban érdemesebb ma világra hozni egy gyermeket?

Sebestyén Lilla

- NÉGY gyönyörű gyermek anyukája vagyok. Az első hármat a kórházban, a legfiatalabb - mindössze kétéves - kisfiamat saját kuckónkban szültem meg. Már kacérkodtam az otthonszülés gondolatával az első terhességem alatt is, de erre akkor nem volt lehetőség. A negyedik gyermekemnél viszont ragaszkodtam ehhez az elképzelésemhez, mert úgy éreztem, nekem és a babának is jobb lesz így. Nem tévedtem. Nagyon nagy élmény volt, szabadságot adott.

Fotó: Sebestyén Lilla

Nem tudom, hogy a kisfiamat mennyiben változtatta volna meg, ha kórházban érkezik erre a világra, de az tény, hogy egy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott kis egyéniség. Ettől függetlenül én senkit sem beszélnék rá a módszerre. Úgy gondolom, vannak, akiknek ez egyáltalán nem lenne kényelmes, másrészt, nekem is - most már belátom - meg kellett érnem erre az élményre.

FRUZSINA Takács Ildikónak adja tovább a stafétát. Kérdése: Hogyan kapcsolódik a tánc és az önismeret?

A staféta következő vendége:

Takács Ildikó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!