Labdarúgás

2017.09.20. 21:28

Magabiztos győzelemmel lépett tovább a Videoton FC

MOHÁCS – A labdarúgó Magyar Kupa 64 közé jutásért vívott párharcában nem okozott gondot a Videoton FC számára a megyei I. osztályú Mohácsi TE legyőzése.

Ferencz Balázs

Kovács István, Danko Lazovics és Tamás Krisztián (25) örülnek a Videoton FC második góljának, ők hárman hozták össze

Fotó: vidi.hu

Mohácsi TE-Videoton FC 0-4 (0-3)

Mohács, 800 néző. Vezette: Szommer A.

MTE: Csobán (Windischmann, 46.) – Pókos Cs. (Fazekas, 81.), Nagy, Bódis (Dávid, 57.), Kovács P., Pókos M., Both, Izsák, Strigencz, Hetényi, Maton.

Videoton FC: Horváth T. (Hársfalvi, 81.) – Nego, Mocsi, Fejes (Tóth B., 58.), Tamás K. – Szabó B., Varga J., Kovács I. (Szolnoki, 58.), Barczi – Lazovics, Géresi. Vezetőedző: Marko Nikolics.

Kovács István, Danko Lazovics és Tamás Krisztián (25) örülnek a
Videoton FC második góljának, ők hárman hozták össze
Fotós: vidi.hu

Utoljára 1982-ben játszott MK-meccset Mohácson a Vidi. Akkor megküzdöttek a piros-kékek a hazaiakkal, most azonban már a 6. percben vezetést szereztek. Lazovics tálalt Szabó Bence elé, aki nem hibázott 6 méterről, 0-1. A 21. percben Kovács I., Lazovics, Tamás Krisztián volt a labda útja, a szélső védő lőtt jobbal a kapu bal oldalába, 0-2. A Mohács két helyzetig is eljutott, Nagy lövését előbb Horváth védte bravúrral, majd a hazai támadó célt tévesztett. A 43. percben Szabó ívelte középre a Vidi 10. szögletét, Fejes fejelt a léc alá, 0-3. Fordulás után futószalagon szerezhete volna góljait a Videoton, de több esetben is könnyelműek voltak a játékosok. Egy tetszetős akció végén ráadásul Nagy Zsombor révén a kapuba is talált a Mohács, de les miatt nem adták meg a gólt. Szabó B. foglalta aztán keretbe az MK-sztorit, a 81. percben szép fejessel duplázott, 0-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában