Felkészülési meccs

2018.01.20. 17:53

A Videoton FC a 90. percig vezetett a Benidormban

Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Videoton FC labdarúgó csapata. A spanyolországi edzőtáborban a kínai Szuperliga újoncával, a Beijing Renhe FC ellen döntetlent ért el a fehérvári együttes.

Ferencz Balázs

A Videoton FC játékosai a szombathelyi összecsapás után is ünnepelni szeretnének

Fotó: vidi.hu

A Videoton csapatában még nem jutott szóhoz a macedón válogatott középpályás, Boban Nikolov, s miután még rehabilitációs edzéseket végez, nem állt rendelkezésre Huszti Szabolcs és Paulo Vinícius sem. Izomfájdalmak miatt nem vállalta a játékot Varga József, Géresi Krisztián és Marko Scsepovics sem.

A fehérváriak a Kovácsik – Nego, Juhász, Tóth B., Stopira – Pátkai, Réti, Kovács I., A. Hadzic – Lazovics, E. Hadzic összeállításban kezdtek, s játékukon erősen érződött, hogy kemény edzések sorát színesítették a találkozóval. A legutóbb az osztrák Rapid Wien-től 4-2-res vereséget szenvedett pekingi egylet sem brillírozott. A Videoton aztán a 25. percben kiharcolt egy tizenegyest, Kovács István a keresztléc alá vágta a labdát. A második félidőre több helyen is változtatott Marko Nikolics, Tomás Tujvel, Fiola Attila, Szabó Bence, Tamás Krisztián, Bolla Kevin és Mocsi Attila is szóhoz jutottak. Úgy tűnt, a piros-kékek őrzik egygólos előnyüket a lefújásig, azonban a 91. percben egy szabadrúgás után 3 méterről Li Chen egyenlített, 1-1.

Videoton FC – Beijing Renhe FC 1-1 (1-0)

Videoton: Kovácsik – Nego, Juhász, Tóth B., Stopira – Pátkai, Réti, Kovács I., A. Hadzic – Lazovics, E. Hadzic. 2. félidő: Tujvel – Bolla, Mocsi, Fiola, Tamás – Réti, Tóth, Kovács, Pátkai – E. Hadzic,Szabó

Gól: Kovács I. (25. – tizenegyesből) illetve Li Chen (91.)

A fehérváriak legközelebb kedden, 15 órakor a lengyel Wisla Kraków ellen lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában