Gyakoroltak a 4×100-as váltók

2018.09.23. 19:35

Váltásra készültek a válogatott atléták

A Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban tartottak közös edzést a szeptember 29-i, győri válogatott atlétikai viadal 4×100 méteres váltócsapatai.

Ferencz Balázs

Intenzív edzést tartottak a 4×100-as staféta tagjai Fotó: MASZ

Szeptember 29-én a magyar U16-os válogatott Horvátország, Csehország, Szlovákia és Szlovénia hasonló korú fiataljaival versenyez Győrben. A 31 számból álló viadal hagyományosan izgalmas számára, a 4×100 méteres váltókra készülő magyar csapat tagjai közös gyakorláson vettek részt a koronázóvárosban.

Intenzív edzést tartottak a 4×100-as staféta tagjai Fotó: MASZ

A Németh Roland rövidtávfutó referens által tartott tréningen a lányoknál Dobi Larina Adrienn, Kocsis Luca Anna, Skriván Bíbor, Tóth Anna és tartalékként Bognár Anna és Szalai Réka Patrícia vettek részt, míg a fiúknál az ARAK-os Csornai János, valamint Klinkó Barnabás, Schmidt Bence és a tartalék Némethy Szabolcs dolgoztak. A gyakorlás alól felmentést kapott az összetett bajnokságon szereplő fehérvári tehetség, Tatai Zalán. A kétórás, nagyon színvonalas edzés átfogó képet adott a felső váltás alapjaitól a versenyszerű botátadásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában