Varkocs Box Club

2018.06.19. 18:35

Ütős sikereket hoztak a bokszolók Klinből

Megsüvegelendő sikereket értek el a székesfehérvári Varkocs Box Club tehetséges bunyósai a közelmúltban megrendezett szlovákiai Tribel Cup versenyen.

Krebsz András

A fehérvári trió remekül teljesített Szlovákiában Fotó: Varkocs Box Club

A tizenkilenc ország bokszolóit felvonultató nemzetközi viadalon Turós Arnold régióvezető fehérvári tanítványai közül Tóth Adrián, Balogh Bálint és Jónás Dominik képviselték a Varkocs BC együttesét. A juniorok között induló Jónás (+80 kg) esélyesként utazott az

észak-szlovákiai városba, ahol a hazai versenyző mellet a lengyel és a cseh vetélytársánál is jobbnak bizonyult, ezzel megszerezve a hőn áhított aranyérmet.

A fehérvári trió remekül teljesített Szlovákiában Fotó: Varkocs Box Club

Az egyaránt serdülőkorú Balogh (56 kg) és Tóth (50 kg) számára elsődleges célként a tapasztalatszerzést tűzte ki a szakmai stáb, ehhez képest előbbi a dobogó legalsó fokáig menetelt és az elődöntőben is csak megosztott pontozással maradt alul. Tóth azonban már az első összecsapásán vereséget szenvedett a szlovák Emanuel Tirpak ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában