Sima csákvári focisiker

2018.07.19. 19:34

Újabb felkészülési mérkőzésen győzött az Aqvital FC

Szerdán este lejátszotta a bajnoki rajt előtti utolsó nemzetközi felkészülési mérkőzését az Aqvital FC Csákvár labdarúgó csapata.

Káldor András

Papp Máté betalált a varasdi kapuba a hét közepén

Fotó: Aqvitalfc

Aqvital FC Csákvár–NK Varazdin 3–0 (1–0)

Csákvár, 100 néző

Aqvital FC Csákvár (I. félidő): Tóth B. – Csillus Á., Csonka, Kiprich D., Deutsch L. – Farkas A., Mészáros D. – Tamás N., Sándor Gy., Bondoruk – Bobál G. Vezetőedző: Szíjjártó István

A második félidőben pályára lépett: Hermány (kapus), Molnár Cs., Daróczi, Nándori, Dulló, Falusi, Oroszi, Papp M., Sejben. Gól::Sándor Gy., Csonka, Papp M.

A Szíjjártó István irányította csákvári gárdában több olyan játékos is pályára lépett, akinek a sorsa még nem dőlt el. Ennek ellenére ezúttal már lényegesen jobb teljesítményt nyújtottak, mint a korábbi felkészülési találkozókon. Nemcsak három gólt szereztek Sándor Györgyék, de ezeken kívül még több ígéretes helyzetet is kidolgoztak. A jövő szombati, NB II-es bajnoki rajt előtt az utolsó felkészülési találkozót szombaton 16 órakor, az Ajka gárdája ellen vívják majd a sárga-kékek.

Papp Máté betalált a varasdi kapuba a hét közepén
Fotó: Aqvitalfc

Több változás is történt az elmúlt napokban a keretben, ugyanis a csákváriak partnerklubja, a Puskás Akadémia FC három játékosát is átadta az együttesnek. Itt folytatja pályafutását Csilus Ádám, Oroszi Dániel és Tóth Balázs. Szerdán profi szerződést kapott a Puskástól Oroszi Dániel, aki az elmúlt szezonban a PAFC II csapatában szerepelt. A 19 esztendős támadó az NB III-ban tizenegy találkozón négy gólt szerzett, a 2018/19-es szezonban kölcsönben lesz a Csákvár játékosa. Ugyancsak a Felcsúthoz közeli település együttesében folytatja pályafutását egy évig Csilus Ádám, aki tavaly ősszel háromszor szerepelt az NB I-ben, tíz alkalommal pedig az NB III-ban játszott. Csilus amúgy a tavaszi szezont a Nyíregyháza Spartacusnál töltötte kölcsönben. Szintén kölcsönbe érkezett a 21 éves, U21-es válogatott kapus Tóth Balázs is, aki az előző bajnoki évben tizenöt mérkőzésen védett a harmad­osztályban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában