Magyar Kupa

2018.07.18. 21:25

Sorsoltak a kupákban

Kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa megyei párosításait. Az 1. fordulót augusztus 4-én rendezik a Sárosd–Baracs, Bodajk–Mór, Velence–Mezőfalva, Ikarus-Maroshegy–Polgárdi, Tordas–Martonvásár meccsekkel.

Káldor András

A Fejér Megyei Kupában augusztus 4-én a Nagylók–Szabadegyháza, és a Rácalmás–Nagykarácsony mérkőzésre kerül sor. 5-én játsszák: Újbarok–Mány, Csabdi–Szár, Alcsútdoboz–Herceghalom, Kajászó–Pázmánd, Lovasberény–Vál, Vértesacsa–Pátka, Gyúró–Pákozd, Etyek–Ráckeresztúr, Dinnyés–Kápolnásnyék, Csókakő–Pusztavám, Magyaralmás–Csór, Söréd–Fehérvárcsurgó, Iszkaszentgyörgy–Sárkeresztes, Csákberény–Bakonycsernye, Jenő–Szabadbattyán, Videoton BK–Nádasdladány, Tác-Csősz–Kőszárhegy, Sárszentmihály–LMSK, Zichyújfalu–Pusztaszabolcs, Kulcs–Perkáta, Nagyvenyim–Előszállás, Kisapostag–Adony, Mezőszilas–Vajta, Cece–Káloz, Dég–Aba-Sárvíz, Alap–Sárszentágota, DUFK–Seregélyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában