foci

2018.03.23. 21:59

Semleges pályán játszik a Videoton

Zárt kapuk mögött vív felkészülési mérkőzést a Videoton FC és a Diósgyőr.

Ferencz Balázs

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A Videoton FC-ből Kovácsik Ádám, Fiola Attila és Pátkai Máté a felnőttválogatott-kerettel készül a bajnoki szünetben, míg az U21-es nemzeti együttesben Tóth Bence futballozott a Ciprus elleni összecsapáson, az U17-es gárdában pedig Szabó Bálint lépett pályára Szlovénia ellen.

A felnőttek nem, azonban az ifjak ott lehetnek szombaton kora délután a budapesti Pénzügyőr-pályán, ahol a Videoton FC barátságos mérkőzésen, egyik riválisával találkozik a 13 órakor kezdődő focimatinén. Marko Nikolics a Diósgyőri VTK ellen dirigálja csapatát. Az NB I tabellájának 7. helyén álló, Bódog Tamás által irányított DVTK-t nem is oly rég, két héttel ezelőtt 4–1-re verték a piros-kékek a felcsúti Pancho Arénában. Most tét nélkül próbálgathatják taktikai elemeiket a stratégák, azonban a külvilág szinte teljes kizárásával. A csapatok megegyeztek, a találkozót zárt kapuk mögött vívják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában