Varkocs Box Club

2018.08.16. 19:44

Repültek a pofonok a Velencei-tó partján

Második alkalommal adott otthont a Velence Korzó az ökölvívó csapatbajnoki küzdelmeknek, ahol a budapesti Központi régió és az Észak-dunántúli régió együttesei mérték össze tudásukat.

Krebsz András

A fehérvári Varkocs Box Club versenyzői a felvezető egyéni versenyben és az észak-dunántúli válogatottban is eredményesen küzdöttek.

Az esemény előtt technikai minimumvizsga zajlott, amelyen a varkocsos Nagy Evelin sikeresen szerepelt. A felvezető szakaszban Turós Arnold négy tanítványa is ringbe lépett: Németh Zsolt bemutató mérkőzést vívott, Balogh Bálint pontozással, Major Milán kiütéssel, a felnőtt-szupernehézsúlyban (+91 kg) öklöző Lénárt Péter szintén kiütéssel győzött.

A csapatbajnokságon Tóth Adrián képviselte a székesfehérvári klubot. Tóth szoros összecsapáson kerekedett felül válogatott fővárosi ellenfelén, ráadásul Dorkó Péter, a serdülőválogatott edzője rögtön a mérkőzés után meghívta a tehetséges bokszolót a korosztályos válogatottba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában