Fiaskó idegenben

2017.09.19. 21:54

Szekszárdon kapott ki a Gárdony

SZEKSZÁRD A Szekszárdi Fekete Gólyák otthonában, szoros mérkőzésen szenvedte el idei első vereségét a Gárdony-Pázmánd NKK, az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 2. fordulójában.

Ferencz Balázs

Gyebrovszki Zita (piros) két gólig jutott Szekszárdon

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Szekszárdi FGKC-Gárdony-Pázmánd NKK 24-22 (15-11)

Szekszárd, 150 néző. Vezette: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea.

Szekszárd: Szalai – Grenus, Tauver Er., Biró, Nagy Sz., Káveczki, Tauver Esz., Fehér, Papp, Weigel, Tóth B., Tutti, Gyenis, Szabó K.

Gárdony-Pázmánd NKK: Vártok R. – Szabó E., Németh N. 2, Urfi 13/11, Flesszer 2, Dublinszki 3, Koncsik, Becséri A., Braun, Hamuth, Gyebrovszki 2, Selenka. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

Gyebrovszki Zita (piros) két gólig jutott Szekszárdon
Fotós: Koppán Viktor Dávid

A hazai győztes nyitány után – a VK LSE Győrt verték 32-23-ra – a bajnokság második körében már pont nélkül volt kénytelen hazatérni a Gárdony-Pázmánd NKK. A szekszárdi lányok végig vezettek, az egyébként is rövid paddal operáló Gárdony az első félidőben rettentő rosszul védekezett, s ebből nem tudott kilábalni a mérkőzés során. A tóparti hölgyek fordulás után már összeszedettebb játékot villantottak, fel is zárkózott a csapat, a második félidő 15. percében át is tudták venni a vezetést. Pánczél Barabás lányai azonban csak öt percig élvezték az előnyt. A Szekszárd visszavette az irányítást, s egygólos sikert aratott.

A Gárdony 11 gólt szerzett hétméteresből. Vasárnap, 18 órakor a Pilisvörösvár csapata látogat a tópartra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában