Juhászok tömték ki a móriakat

2018.10.15. 21:39

Nincs már hibátlan a megye I-ben, Kislángon kapott ki Petres Tamás együttese

A megyei első osztályú labdarúgó-­bajnokság 9. fordulójának kétségkívül legnagyobb meglepetését a kislángiak okozták, akik Juhász Márton triplájával és Juhász József góljával legyőzték az addigi listavezető Mór gárdáját.

Káldor András

Rangadónak indult, de végül simán győzött a Főnix FC (bordó) az Ercsi Kinizsi ellen

Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Sárosd Kronos Sport– Lajoskomárom 3-1 (1-0)

Sárosd, 150 néző. Vezette: Wittner József.

Sárosd: Rauf T. – Susa, Arany, Killer M., Takács M. (Sebestyén) – Rottmann, Kosaras, Dobsa (Truszek), Szekeres (Kovács K.) – Kovács S., Szabó N. (Kargl). Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

Lajoskomárom: Molnár B. – Hanák, Hushegyi, Kövecses, Vida T. – Fodor M. (Borbás), Posta, Vései, Falvai – Czéh­meiszter, Orbán (Szakáts). Megbízott edző: Kiss Norbert.

Gól: Killer M. (67., 69.), Szekeres (16.), ill. Czéhmeiszter (65.).

Jók: Killer M., ill. senki.

A 16. percben Szekeres Marcell lépett ki a védők közül, amikor a keresztező Falvai Dániel rárúgta a labdát a sárosdi lábára, az pedig a kimozduló kapus felett a hálóban landolt, 1-0. A 65. percben a semmiből egyenlített a vendégcsapat: Kövecses Imre passzolt Czéhmeiszter Attila elé, aki lefordult védőjéről, és a hosszú sarokba lőtt, 1-1. Sokáig nem örülhettek a lajoskomáromiak, a középkezdés után Szekeres indításával Killer Máté lépett meg, majd egy csel után lövésre szánta el magát, a játékszer egy védőn irányt változtatva került a kapu bal oldalába, 2-1. A 69. percben Killer M. ezúttal Szabó Norberttól kapott remek labdát a 16-oson belül, megforgatta őrzőjét, ami után a jobb alsó sarokba zúdított, 3-1. A hazai csapat egy gyenge színvonalú mérkőzésen szerezte meg a három pontot.

Tudósított: Dérfi Zoltán.

Bicske–Martonvásár 6-1 (3-1)

Bicske, 300 néző. Vezette: Rózsa Ádám.

Bicske: Zelizi – Sötét, Lak (Valentics), Veres, Dombai (Katona) – Solt, Klinger, Rigó G. (Glück), Harangozó D. (Peinlich Sz.) – Varga Z. (Pump), Móri. Vezetőedző: Vukmir Dragan.

Martonvásár: Deák (Vereb) – Neuvert, Hernádi, Magyar B., Juhász B. – Kővári F., Saidi, Kádár, Szilágyi I. – Cservenka, Buzora (Elek).

Vezetőedző: Patkós Csaba.

Gól: Móri (20., 87.), Rigó G. (13.), Sötét (45.), Katona (79.), Peinlich Sz. (90.), ill. Sai­di (43.).

Jók: Klinger, Rigó G., Móri, Katona, ill. Deák, Kővári F., Buzora.

A 10. percben egy jobb oldali szöglet után Dombai Dávid fejese a lécen csattant. Három perc múlva Rigó Gábor szerzett labdát az ellenfél térfelén, lövését Deák Miklós ugyan még védte, de a visszapattanót Rigó a kapuba fejelte, 1-0. A 20. percben Rigó G. bal oldali beadását Móri Tamás kapásból, pazar mozdulattal vágta a hosszú sarokba, 2-0. A 43. percben Juhász Bence jobb oldali beívelésére Saidi Imed érkezett, és a bal sarokba lőtt, 2-1. A középkezdés után Harangozó Dávid labdáját Móri a felső kapufára emelte. A félidő előtt egy szögletet követő kavarodásban Sötét Dávid a hálóba stukkolt, 3-1. A 75. percben Kővári Ferenc buktatta Katona Lajost a 16-oson belül, a megítélt 11-est azonban Móri a kapus kezébe gurította. A 78. percben Pump Szabolcsot gáncsolták, a 20 méterről elvégzett szabadrúgásból Katona a jobb alsó sarokba bombázott, 4-1. A 87. percben Móri szerzett labdát a vendégvédők hibájából, majd néhány lépés után a hosszú sarokba zúdított, 5-1. A 90. percben egy hosszan előrevágott labdát Pump gyűjtött be, beadását Peinlich Szilárd értékesítette, 6-1.

Tudósított: Venczel József.

Rangadónak indult, de végül simán győzött a Főnix FC (bordó) az Ercsi Kinizsi ellen
Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Baracs–Mezőfalva 0-0

Baracs, 150 néző. Vezette: Stumpf Tamás.

Baracs: Boldog – Fülöp, Prókai, Tóth Á., Németh T. – Mazán (Nagy E.), Éliás, Badi (Bartók S.), Parádi – Nagy D. (Kaszala), Varga T. Megbízott edző: Idei Szabolcs.

Mezőfalva: Tóth N. – Balázs, Ráthgéber (Sági R.), Nagy M., Németh L. –, Sági J., Márki, Facskó, Mekota (Bozoki) – Godslove, Paget. Vezetőedző: Masinka László.

Jók: Fülöp, Éliás, ill. Tóth N., Ráthgéber.

Főnix FC–Ercsi Kinizsi 5-1 (0-0)

Székesfehérvár, 150 néző. Vezette: Závotka Csongor.

Főnix: Barsch – Kurucz, Totsche, Csiba (Zs. Nagy), Schäffer (Kertész) – Király J., Kovács K., Dencinger (Peringer), Ambrus – Martin (Willerding Zs.), Bognár I. (Potornai). Vezetőedző: Pavlik József.

Ercsi Kinizsi: Schön – Tóth K., Holentoner, Hamar, Hosszú P. (Bálint) – Gróf (Ivacs), Pintér L., Rebők (Papp M.), Kovács P. – Szalánczi, Kővári L. (Tolnai). Vezetőedző: Lieber Károly.

Gól: Dencinger (59., 62.), Király J. (67.), Totsche (75.), Potornai (76.), ill. Papp M. (82.).

Jók: Dencinger, Csiba, Kurucz, Kovács K., ill. Schön.

Az 59. percben Schäffer Ádám vezette keresztbe a labdát a jobb oldalról, jól tálalt a mélységben bemozgó Dencinger Norbert elé, aki higgadtan helyezett a hálóba, 1-0. A 62. percben Bognár Imre ugratta ki Király Jánost, utóbbi a középen érkező Dencingerhez passzolt, aki kapásból, félmagasan a hálóba lőtt, 2-0. A 67. percben lekopírozta az előző gólt Főnix, ezúttal azonban Csiba Zoltán futott el a jobb oldalon, míg centerezését Király J. vágta a hálóba, 3-0. A 75. percben Schäffer szögletét Csiba fejelte középre, a berobbanó Totsche Gergő közvetlen közelről nem hibázott, 4-0. A 76. percben Potornai Máté 20 méteres lövése kötött ki a kapu jobb oldalában, 5-0. A 82. percben Barsch Gábor és Totsche labdakihozatalába csú­szott hiba, amit Papp Márton kíméletlenül kihasznált, 5-1. A Főnix a második félidőben felőrölte az ellenfelét, és ilyen arányban is megérdemelten tartotta otthon a pontokat.

Tudósított: Pavlik József.

Enying–Ikarus-Maroshegy 0-4 (0-2)

Enying, 100 néző. Vezette: Cseh Roland.

Enying: Dobai – Kovács L., Kalló, Megyeri (Csizmadia), Szili B. – Gergye, Szőke, Halász (Bogár), Vass – Varga Á., Spergli. Vezetőedző: Megyeri János.

Ikarus-Maroshegy: Skultéti – Tóth B., Varga F. (Békefi), Báles, Jámbor (Léki), Andróczi, Klémán (Boros), Vadászi (Holka), Farkas G., Hart (Kovács L.), Pongrácz. Edzők: Gelencsér Tibor, Pongrácz Gábor.

Gól: Báles (13.), Varga F. (20.), Tóth B. (61.), Holka (80.).

Kiállítva: Varga Á. (64.).

Jók: Vass, ill. Báles, Andróczy, Vadászi.

A 15. percben egy mélyen a védelem mögé beívelt labdát kellett az enyingi kapusnak megszereznie, Báles István azonban jól zavart, így Dobai István kiejtette a játékszert, amelyet a támadó könnyen juttatott a hazai kapuba, 0-1. A 20. percben Vadászi Bence tolta meg Varga Ádám mellett a labdát, aki késve próbálta meg szerelni a támadót, a megítélt büntetőt Varga Ferenc értékesítette, 0-2. A 61. percben 25 méterről végezhetett el szabadrúgást az Ikarus, ahonnan Tóth Balázs egy jól eltalált lövéssel növelte a vendégek előnyét, 0-3. A 64. percben emberhátrányba került az Enying, ugyanis Varga Á. megkapta a második sárga lapját egy ártatlannak tűnő belépő után. A 80. percben egy jól beívelt szögletet követően az ide-oda pattogó labdát végül Holka Szilárd küldte a hálóba, 0-4.

Tudósított: Mohai Norbert.

Megdolgoztak a három pontért a narancsmezes gárdonyiak Tordason, igaz, a győztes találathoz egy kis szerencse is kellett
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Tordas–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1-2 (1-1)

Tordas, 70 néző. Vezette: Magyar János.

Tordas: Bátyi – Csányi, Udvaros (Farkas Zs.), Hermann, Kőszegi – Kanyó, Fridrich, Kuti (Balassa), Szabó B. (Lutter) – Endrefalvi, Pongrácz. Vezetőedző: Korolovszky Gábor.

Gárdony: Nyári – Rodenbücher, Radics, Király B., Balogh Á. – Csehi, Varga B., Radács (Fekete), Molnár A. – Kónya, Fodor G. (Balogh B.). Vezetőedző: Balogh Zsolt.

Gól: Szabó B. (24.), ill. Varga B. (20., 77.).

Jók: Pongrácz, Szabó B., Fridrich, ill. Varga B.

A 20. percben egy hatalmas védelmi hibát követően Varga Balázs a rossz ütemben kimozduló Bátyi Gergő mellett gurított a hálóba, 0-1. A 24. percben egy szögletből Szabó Balázs szépen bólintott a kapuba, 1-1. A 77. percben a játékvezető sarkáról Balogh Ádám elé pattant a játékszer a félpályánál, a gárdonyi játékos jó ütemben ugratta ki Vargát, aki eldöntötte a meccset, 1-2.

Tudósított: Farkas Zsolt.

Kisláng-Telmex–Mór 4-1 (3-0)

Kisláng, 150 néző. Vezette: Kupi Zoltán.

Kisláng: Ányos – Rehák, Juhász M. (Horváth Z.), Gergely, Árki – Dudar E., Simon I., Juhász J., Komlós – Balogh Z., Kovács T. (Willerding B.). Vezetőedző: Rehák Viktor.

Mór: Berta – Végvári (Cseh), Kaszás (Petruska), Kosztolányi, Ferencz – Szabó B. (Joó), Mayer, Tar, Osgyán – Pataki (Handl), Meggyes. Vezetőedző: Petres Tamás.

Gól: Juhász M. (16., 29., 39.), Juhász J. (91.), ill. Meggyes (48.).

Jók: Juhász M. (a mezőny legjobbja), Ányos, az egész csapat, ill. senki.

Juhász Márton visszatéré­se remekül sikerült, a kislángi labdarúgó mesterhármassal köszönt be az első játékrészben. A mérkőzés elejétől kezdve sokáig kiélezett volt a találkozó, a Mórnak rengeteg százszázalékos ziccere adódott, azonban a remek napot kifogó Ányos Pál eszén nem tudtak túljárni a vendégek. Remek bravúrok sorozatát mutatta be a hazai hálóőr, mind lábbal, mind kézzel egyaránt. A 48. percben aztán Meggyes Dávidnak büntetőből sikerült kozmetikáznia, 3-1. A második játékrészben a vendégek sorra dolgozták ki a helyzetei­ket, de a 91. percben Juhász József Benjámin gólja után végleg megnyugodhattak a hazaiak, 4-1.

Tudósított: Juhász Fanni.

A Sárbogárd csapata szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában