Az edzőnő elégedett

2018.09.25. 20:58

Nemzetközi tornát rendez az Alba FKC

Az Alba FKC a hét végén megszerezte első győzelmét a bajnokságban, 32-15-re verte az újonc Eszterházy SC gárdáját. A héten nemzetközi tornát bonyolítanak a kék-fehérek.

Horog László

Györkös megbabonázta az egrieket

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A vezetőedző, Deli Rita elégedetten szemlélte tanítványai teljesítményét. A Győrtől és a Ferencvárostól elszenvedett papírforma vereség, valamint a bravúros, Kisvárda elleni döntetlen után az egriek elleni derbin nem volt kérdéses, melyik az erősebb együttes.

– Végig fegyelmezett volt a csapat, komolyan vette a mérkőzést. Az egriek érthetően megpróbálták lassítani a játékot, ami a meccs egyes sza­kaszaiban sikerült is nekik. Az első félidő közepén volt egy kisebb hullámvölgyünk, a második játékrészen azonban kihasználtuk a ziccereinket. Jó teljesítményt nyújtottunk támadásban és védekezés­ben egyaránt, egyértelműen po­zitívan értékelem a látottakat.

Györkös megbabonázta az egrieket
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A héten nemzetközi összecsapásokra kerül sor Fehérváron, a Polar Global Handball Kupa keretében három válogatott és az Alba is pályára lép a Verseci úton. Az öt meccset tartalmazó különleges program szerdán a Kína–Finnország találkozóval kezdődik, majd pénteken egymás után két meccs­nek is otthont ad a Köfém Sportcsarnok. Szombaton a kí­naiak a horvátokkal mérkőznek meg, vasárnap pedig az új, Széna téri csarnokban játszik egymással újra Kína és Finnország. Valamennyi mérkőzésre ingyenes a belépés.

A torna programja:

Szeptember 26. (szerda) Köfém Sportcsarnok, 18.00: Kína–Finnország; szept. 28. (péntek) Köfém, 16.00: Alba FKC–Kína, 18.30: Horvátország–Finnország; szept. 29. (szombat) Köfém, 16.00: Kína–Horvátország; szept. 30. (vasárnap) Széna tér, 12.00: Finnország–Kína.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában