a megyei derbin

2018.02.18. 19:00

Négy gól született az utolsó edzőmeccsen

Az Aqvital FC Csákvár elleni 2-2-vel zárult az élvonalbeli Puskás Akadémia FC labdarúgócsapatának felkészülése.

Nagy Péter

Fotó: Nagy Norbert

Puskás Akadémia FC-AFC Csákvár 2-2 (1-1)

PAFC: Hegedüs L. – Klinar, Heris, Spandler, Trajkovszki – Mevoungou – Knezevics, Márkvárt, Bacselics-Grgics, Perosevics – Diallo.

Csereként pályára lépett: Danilovics, Osváth, Hegedűs J., Poór, Balogh B., Zsidai, Madarász, Molnár G., Prosser, Henty, Latifi. Vezetőedző: Pintér Attila.

Csákvár: Hermány – Horvat, Csonka, Kiprich D., Galambos – Bokros, Sándor Gy. – Tamás N., Király B., Sejben – Máté J. Csereként pályára lépett: Markek, Bobál G., Molnár T., Molnár Cs., Oldal, Baranyai, Rétyi. Vezetőedző: Szijjártó István.

Zárt kapuk mögött találkozott a két Fejér megyei együttes a hétvégén Felcsúton. A Puskás kedden már Zalaegerszegen vizitál, hogy a Magyar Kupában megküzdjön a legjobb nyolc közé jutásért másodosztályú ellenfelével, az NB II-es pontvadászatban érdekelt Csákvár Mosonmagyaróváron lép pályára vasárnap a bajnokságban.

Hiába gyűrték egymást a csapatok, döntetlen lett a vége Fotó: Nagy Norbert

A vendégek kezdték jobban a találkozót. Az ötödik percben Tamás futott el a jobb oldalon, a Puskás Akadémiától kölcsönvett szélső remekül centerezett Sejbenhez, aki egy átvétel után Máté János elé tálalt, a csákvári támadó 13 méterről a kivetődő Hegedüs mellett a kapu bal oldalába helyezett, 0-1. A 30. percben Horvat Bacselics-Grgics ellen elkövetett szerelési kísérletét vélte szabálytalannak a tizenhatoson belül Závodka játékvezető, a megítélt büntetőt Knezevics magabiztosan értékesítette, 1-1.

A 73. minutumban Bobál beadásába először Madarász, majd Klinar ért bele fejjel, a labda végül Molnár Tibor elé került, aki hét méterről, félfordulatból a hálóba lőtt, 1-2. A lefújás előtti pillanatokban sikerült kiharcolnia a döntetlent a hazaiaknak, amikor a leshatáron kilépő Molnár G. passza Prosser Dánielt találta meg, a felcsúti középpályás pedig közelről nem hibázott, 2-2.

Az NB I-es tabella nyolcadik helyén telelő PAFC a tavaszi szezont a Mezőkövesd otthonában kezdi meg február 24-én, 17 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában