Karate

2018.02.16. 20:57

Minden korcsoportban indított sportolót az Alba Regia SC

A Renmei SE ismét megrendezte immár hagyományos, meghívásos, utánpótlás és felnőtt kyokushin karate versenyét.

Horog László

Jól szerepeltek az albások a Tatán rendezett viadalon

Fotó: Horog László

Az Alba Regia SC minden korcsoportban indított versenyzőt a népes, közel 250 indulót felvonultató mezőnyben, kata (formagyakorlat) és kumite (küzdelem) versenyszámokban. Az albások formagyakorlatban négy aranyat és négy ezüstöt szereztek.

Kumite versenyszámban három arannyal valamint három ezüsttel és öt bronzzal tértek haza. Felnőtt kata kategóriában a hosszú szünet után visszatérő, korábbi Európa bajnoki arany- és ezüstérmes Kardos Kovács Mónika és a most bemutatkozó Németh Zoltán is a dobogó legfelső sokára léphetett. Az ifjúsági fiú kategóriában Fehérvári Ádám, a gyermek 1. kategóriában Bartha Áron Mihály szintén aranyérmet szerzett. Ezüst jutott az ifjúsági Hekkel Zsoltnak és Dvéri Majának is, valamint a serdülő kategóriában Schlauszki Fanninak és Kollár Bálint Leventének.

Kumite versenyszámban Bartha Áron Mihály meggyőző fölénnyel nyert. Szintén arannyal térhetett haza a gyermek 2. kategóriában Gyimesi Dávid, valamint a serdülő Kollár Bálint Levente. A formagyakorlatok után Schlauszki Fanni a serdülő küzdelemben is 2. helyezést ért el. Szintén második hely jutott Fehérvári Ádámnak és az Alba egyetlen junior versenyzőjének, Mádi Rebekának.

Jól szerepeltek az albások a Tatán rendezett viadalon
Fotós: Horog László

A gyermek 2. kategóriában Gyimesi Jázmin 3. lett, szintén bronzérmet szerzett a serdülők között induló Torma Domonkos, Molnár Martin és Gyimesi Patrik is, továbbá az ifjúsági korcsoportú Hekkel Zsolt bronzéremmel gazdagította éremgyűjteményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában