Kiegyenlített idény előtt állnak

2018.08.16. 17:36

Megye II: több gárda is bejelentkezett az elsőségért a másodosztályban

A hét végén a labdarúgó megyei II. osztályban is sípjukba fújnak a játékvezetők, és november végéig megállás nélkül meccselnek a csapatok.

Káldor András

Nagy harcot vívott tavaly a Vál (sárga) és a PAFC III

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Thermovár Északi csoport

Hazai pályán kezdenek a csoport favoritjainak számító együttesek, az előző szezonban a 3. helyen végző Bodajk a Pákozdot fogadja, és meglepetés lenne, ha nem tartaná otthon a három pontot. Hasonló a helyzet a Bakonycsernye csapatánál is, ők évek óta ott vannak a tabella elején, de tavaly a Főnix FC megelőzte őket. Ebbe a csoportba kapott besorolást a Kápolnásnyék gárdája, amely NB II-es múltú játékosokkal töltötte fel a keretét, és komoly bajnoki reményekkel vág neki a pont­vadászatnak. Ugyancsak újonc a mezőnyben a nagy múltú Flavus Velence, és ők sem titkolják, hogy a tabella élén szeretnének zárni, és akárcsak a nyékiek, jelentősen átalakított állománnyal indulnak el.

Augusztus 18., szombat 17.00

Bodajk–Pákozd

Aug. 19., vasárnap 17.00

Bakonycsernye–Mány, Pátka–Fehérvárcsurgó, Vál–Puskás AFC III, Szár–Mór II, Pusz­tavám-Jüllich–Herceghalom, Csór Truck Trailer–Kápolnásnyék, Pázmánd–Flavus Velence

Nagy harcot vívott tavaly a Vál (sárga) és a PAFC III
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Déli csoport

Négy, a harmadik vonalból felkerült újonc együttes – Perkáta, Sárszentágota, Szabadbattyán, Előszállás – is csatasorba áll a csoportban, amelynek összetétele elsőre igen kiegyenlített képet mutat. A Szabadegyháza évek óta ott végez az élmezőnyben, kérdés, hogy át tudják vagy át akarják-e lépni saját árnyékukat. A Káloz és Vajta csapatai az előző idényben már alkalmanként kivágták a rezet, akár ők is harcolhatnak az aranyért, de ugyanez vonatkozik a Pusztaszabolcsra is. A forduló rangadója elsősorban a Szabadegyháza–Vajta, valamint a Sárbogárd II–Aba-Sárvíz összecsapás lehet, bár a Seregélyes szabolcsi vendégjátéka sem egyesélyes.

Aug. 19., vasárnap 17.00

Sárbogárd II–Aba-Sárvíz, Adony–Káloz, Szabadegyháza–Vajta, Szabadbattyán–MPF Ráckeresztúr, Pusztaszabolcs–­Seregélyes, Nagykarácsony–­Besnyő-Iváncsa II, Perkáta–LMSK Cobra Sport, Elő­szál­lás–Sárszentágota

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában