Találjanak közös megoldást

2018.02.17. 10:00

Meddig feszüljön a húr a sárbogárdi sportéletben?

A dél-mezőföldi településen mozgalmas a sportélet. A sportszervezetek a szabad-idősport mellett versenysporttal is foglalkoznak, s közülük többen kitűnő eredményekkel büszkélkedhetnek, hírnevet szerezve ezzel a városnak is.

V. Varga József

Csapatezüst: Katona Alex, Széplaki Zoltán, Gilicze László

Fotó: Íjász Club

Heten vannak, mint a mesében: az asztaliteniszezők, a fogathajtók, az íjászok, a karatékák, a kézilabdázók, a kosárlabdázók és a labdarúgók.

A legutóbbi képviselő-testületi ülésen Szilveszterné Nyuli Ilona képviselő a sportegyesületek beszámolója nyomán arra kérdezett rá: mi az oka annak, hogy az íjászok kiszorultak a sporttelepről?

Gilicze László, a Sárréti Íjász Club elnöke írásos beszámolóját a következő szavakkal zárta: „...támogatásukkal segítsék egyesületünk működését..., hogy az íjászat a sportlétesítmény területén elfogadható viszonyok és körülmények között működhessen, fejlődhessen.”

Elhangzott a kérdés: valahol, valamiért feszül a húr?

Katona Alex, Széplaki Zoltán és Gilicze László Fotó: Az egyesület

Sükösd Tamás polgármester cáfolta a feltételezéseket, szerinte a kialakított edzési, tárolási feltételek megfelelőek, s további fejlesztések is várhatóak. Az edzés lehetősége a pályán adott, de az íjászok nem akarnak visszamenni a sporttelepre.

Nedoba Károly képviselő felemlítette: régi keletű problémáról van szó. Javasolta, hogy a következő testületi ülésre hívják meg az érintetteket, tárgyaljanak, és találjanak közös megoldást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában