Csákvári rövidzárlat hazai pályán

2017.10.23. 19:59

Az utóbbi hetekben magára találó Aqvital FC Csákvár nagy pofont kapott

A második félidei huszonöt perces kihagyást követően nagy arányú vereséget szenvedett az Aqvital FC Csákvár csapata a Merkantil Bank Liga NB II. 14. fordulójában.

NP

Sándor György (középen, sárga) sem tudott segíteni Fotó: Koppán V.

Aqvital FC Csákvár-Budaörs 1-5 (1-1)Csákvár, 300 néző, vezette: Gaál.Csákvár: Horváth D. – Rétyi, Tar, Csonka, Baranyai – Sándor Gy., Mészáros (Bokros 68.) – Molnár T., Polonkai, Nagy Zs. (Galambos 68.) – Máté J. (Molnár Cs. 53.) Vezetőedző: Szíjjártó IstvánBudaörs: Bese – Wild, Gyurácz, Tányéros, Medgyes – Csobánki, Sajbán Miklós – Pethő (Deli 70.), Bakos (Szántó 82.), Sajbán Máté – Horváth R. (Ódé 76.) Vezetőedző: Bognár György. A nagy kérdés az volt a mérkőzést megelőzően, hogy állandósítani tudja-e az elmúlt hetekben mutatott jó formáját a Fejér megyei együttes. Szíjjártó Istvánnak, a hazaiak mesterének két helyen is változtatnia kellett az előző fordulóban Budafokon győzni tudó csapatán: a sérült Oldal Tibor helyére Molnár Tibor került, míg Bokros Szilárdot Mészáros Dávid váltotta a kezdő tizenegyben. A Budaörs keretében több egykori csákvári játékos volt fellelhető, Wild Tamás, Bakos Szabolcs és Horváth Roland a kezdőben, míg Kékesi Alex és Ódé Norbert a cserék között kapott helyett.Az 5. percben rögtön Bakosé lett a főszerep, a Horváth R. buktatásáért megítélt bűntetőt értékesítette higgadtan, 0-1. Négy perccel később megérkezett a válasz hazai részről, Nagy Zsolt pörgetése került Molnár Tibor elé, aki közelről nem hibázott, 1-1. A második játékrészt a budaörsiek kezdték jobban, az 51. percben Medgyes felíveléséből Pethő Bence szerezte meg a vezetést a tétovázó csákvári védők között, 1-2. Négy perccel később Bakos végezhetett el szabadrúgást 20 méterről a vendégek részéről, az első kísérlete még levágódott a sorfalról, de másodszorra már nem hibázott, 1-3. A 64. minutumban eldőlni látszott a mérkőzés, Sajbán Miklós pofozott egy kipattanót a hazaiak kapujába, 1-4. Hét perccel később Sajbán Máté vitte be a kegyelemdöfést a Csákvárnak, 18 méterről leadott lövése kötött ki a kapu jobb alsó sarkában, 1-5. Bognár György csapata jobb helyzetkihasználásának köszönhetően aratott győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában